e
Banner

Etiketler: ekonomi ve lojistik zirvesi



Ekonomi ve Lojistik Sektörünün Yol Haritası bu zirvede çiziliyor



Ekonomi, Kalkınma, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayelerinde 12 Mayıs'ta İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenecek EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 2016, bu alanda şimdiye dek Türkiye'deki en büyük zirve olarak gerçekleştiriliyor. 




Ekonomi ve Lojistik Zirvesi Milliyet Gazetesi'nde



Milliyet Gazetesi, 12 Mayıs'ta Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirilecek Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 'nin haberine sayfalarında ve milliyet.com.tr haber sitesinde yer verdi.




YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU



Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 11 kategoride verilen ödüllere yaklaşık 12 bin kişi oy kullandı.





Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nin ikincisi düzenleniyor



Birincisi 12 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Hilton Bomonti Otel’de düzenlenen, kamu ve özel sektörden güçlü bir katılımın sağlandığı Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin ikincisi
5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.





YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ 2017



Lojistikte Başarı Ödülleri 2017; enerjiden tekstile, kimyadan otomotive, gıdadan inşaata farklı sektörlerden 3000’i aşkın tedarik zinciri yöneticisi ve lojistik yetkilisi ile 5000 bini aşkın lojistik ve taşımacılık sektörü yetkilisinin oylarıyla 5 Nisan’da sahiplerini buluyor.
zirve_banner

 





Paranın ve yükün pusulası: 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi



Kamu- reel sektör - lojistik sektörü üçlüsünü bu yıl yeniden bir araya getiren Türkiye'nin en büyük çaplı organizasyonu 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nde 600'ün üzerinde sektör profesyoneli; paranın ve yükün yolunu aradığı global ekonomideki rekabetçi ortamda; Türkiye ve şirketler açısından bir adım öne çıkmanın formülleri arandı, çözüm önerileri tartışıldı. Zirve kapsamında düzenlenen "Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni" ile lojistiği iyi yöneten ve yönlendiren isimler ve şirketler ödüllerine kavuştu. 
 
 




3. EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 9 MAYIS 2018'DE



Ekonomi dünyası, kamu ve lojistik sektöründen güçlü bir katılımın sağlandığı Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin üçüncüsü 9 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.




4. Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu


Yayın: 02-05-2019
Kategori: Lojistik

4. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni 2019, 29 Nisan'da Wyndham Grand İstanbul Levent Otel'de gerçekleştirildi. 




5. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde yeni normalin parametreleri konuşuldu



5. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, 30 Eylül’de İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirildi. 26 yıldır aylık olarak yayınlanmakta olan UTA Lojistik Dergisi tarafından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sektörel birlik ve derneklerin katılımıyla gerçekleştirilen Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, beşinci yılında pandemi etkisine rağmen dolu salonlarda ve yoğun bir ilgiyle izlendi.